Is there any way to run FLSTEP without my novaturn connected

CNC related queries on software; firmware; DOS; Windows; parameters; programming; error messages etc.

Moderators: Mr Magoo, Martin, bradders, Steve

Post Reply
bpmsl
CNC Expert
CNC Expert
Posts: 133
Joined: Mon 16 Nov , 2009 10:00 am

Is there any way to run FLSTEP without my novaturn connected

Post by bpmsl » Tue 11 Oct , 2016 21:53 pm

Starting to use the lathe a fair bit recently, but it'd be great to be able to simulate without the machine attached.

Martin
CNC Guru
CNC Guru
Posts: 1605
Joined: Fri 24 Feb , 2006 17:09 pm
Location: Brighouse

Re: Is there any way to run FLSTEP without my novaturn conne

Post by Martin » Wed 12 Oct , 2016 8:46 am

Try downloading Fanucl or FanucLD from,

http://website.denford.ltd.uk/support/9 ... s-software

Post Reply