QuickTURN 2D Material

A place to talk about QuickTURN 2D Design - our first Lathe CAD CAM software for a very long time.

Moderators: Mr Magoo, Martin, bradders, Steve

Post Reply
mdonnelly
Posts: 9
Joined: Mon 15 Jun , 2009 10:22 am

QuickTURN 2D Material

Post by mdonnelly » Thu 02 Jul , 2009 12:11 pm

Is it possible to add additional material to the options when using the wizard.
We would like to use brass.

Thanks

User avatar
Denford Admin
Site Admin
Posts: 3586
Joined: Fri 10 Feb , 2006 12:40 pm
Hardware/Software: Go to User Control Panel > Profile
Enter as much information about your CNC hardware and software as you can - it makes it easier for everyone to know what you're talking about then.
Location: Sunny Brighouse
Contact:

Re: QuickTURN 2D Material

Post by Denford Admin » Thu 02 Jul , 2009 14:00 pm

Its easy to add more materials (see image).
Just pick an existing one close to the one you want to create (eg aluminium), Clone it, Rename it and set its colour


I'd also recommend downloading latest version (currently v1.3) because there have been issues with tools having corrupt materials settings.
Attachments
AddingMaterials.jpg
AddingMaterials.jpg (161.18 KiB) Viewed 2175 times

Post Reply