Solidworks and Solidcam

Anything to do with configuring CAM systems and Post Processors to run on different CNC machines

Moderators: Mr Magoo, Martin, bradders, Steve

Post Reply
Benny
CNC Expert
CNC Expert
Posts: 202
Joined: Fri 20 Oct , 2006 15:27 pm
Location: USA

Solidworks and Solidcam

Post by Benny » Tue 24 Apr , 2007 21:07 pm

Any posts available for Solidworks and Solidcam so that we can use the Denford Novaturn?

User avatar
Denford Admin
Site Admin
Posts: 3587
Joined: Fri 10 Feb , 2006 12:40 pm
Hardware/Software: Go to User Control Panel > Profile
Enter as much information about your CNC hardware and software as you can - it makes it easier for everyone to know what you're talking about then.
Location: Sunny Brighouse
Contact:

Post by Denford Admin » Wed 25 Apr , 2007 9:16 am

None that we have ever seen here.

Have you tried to contact SolidCAM ?
I'm sure they would be more than willing to create a post, if you send them a standard Denford .fnl program

Weeden007
Posts: 9
Joined: Wed 21 Sep , 2011 10:30 am
Hardware/Software: Novaturm

Re: Solidworks and Solidcam

Post by Weeden007 » Fri 28 Oct , 2011 18:06 pm

BUMP, Has anyone tried using solidCam and have a post processor? I us it for our bridgeport mill so have a copy!

Cheers
Andy

Post Reply